Een model van de medewerkerstevredenheid

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Krijg meer inzicht in de medewerkerstevredenheid met ons model. Zodra je binnen jouw bedrijf vragenlijsten van Solkie afneemt, kom je er al vrij snel achter hoe het zit met de tevredenheid van je medewerkers. De antwoorden worden onder andere in een model in kaart gebracht, zodat het voor jou duidelijk is wat verbeterpunten zijn en wat er goed gaat. Wil jij aan de slag met de medewerkerstevredenheid op de werkvloer? Lees dan verder!

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Meet de medewerkerstevredenheid en ga aan de slag met het model

Wil jij de tevredenheid en de motivatie van je medewerkers meten? Neem dan onze vragenlijst onder jouw medewerkers af en kom er met ons model achter hoe het is gesteld met de medewerkerstevredenheid. In het model zie je onder andere welke knelpunten er op de werkvloer aanwezig zijn. Ook krijg je handvatten aangereikt, zodat jullie hier samen aan kunnen werken. Je kunt nog meer onderzoeken met onze vragenlijsten. Denk aan:

 

Vraag ons naar meer informatie over dit model

Neem contact met ons op als je interesse hebt in ons model dat in het teken staat van medewerkerstevredenheid. We vertellen je graag meer over onze vragenlijsten als je belt naar 0031-(0)6-45199325 of een e-mail stuurt naar info@solkie.nl.

Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?