De motivatie van jouw medewerkers meten

Realtime feedback

Gamificatie-vragenlijst

Maandelijks onderzoek

Het is een goed idee om de motivatie van jouw medewerkers binnen het bedrijf te meten. Door de enquête van Solkie komt je erachter hoe het echt gesteld is met de motivatie van jouw medewerkers. Dit is van belang, omdat een gemotiveerd personeelslid zich meer betrokken voelt bij jouw organisatie en daardoor verantwoordelijkheid ervaart. Door deze ervaring werkt een medewerker harder dan wanneer hij of zij minder motivatie heeft. Gemotiveerde werknemers zorgen voor betere resultaten die uiteindelijk zorgen voor een hogere omzet. Daarom is het meten van de motivatie van jouw medewerkers middels een enquête enorm van belang voor het bedrijf waar jij HR-manager bent.


Vraag nu een gratis Demo aan.


De motivatie van medewerkers meten met een online toffe vragenlijst

Wij snappen het dat je werknemerstevredenheid liever meet op een aantrekkelijkere manier dan door middel van vele A4’tjes. Daarom ontwikkelden wij voor jou een digitale enquête waarmee je de motivatie van jouw medewerkers op een leuke manier kunt meten. Iedere maand beantwoorden jouw werknemers, in maximaal vijf minuten, een aantal vragen. Deze vragen zijn voorzien van toffe animaties en korte filmpjes. Deze moderne gamificatie zorgt ervoor dat de meeste van jouw personeelsleden de vragenlijst daadwerkelijk keer op keer invullen. Zo ontvang jij continu feedback, waardoor je eventuele struikelblokken eenvoudig oplost. Voor elk groot bedrijf, bijvoorbeeld een zorginstelling, is een korte, frequente enquête een ideale manier om de motivatie van medewerkers te meten.


Maak gebruik van onze dienst en verhoog de motivatie van jouw werknemers

Neem contact op met het team van Solkie uit Leusden, regio Amersfoort, en wij vertellen jou graag meer over onze dienst. Als jij aan ons vertelt wat jouw wensen zijn met betrekking tot de onderzoeksmethode en resultatenweergave, gaan wij hiermee voor jou aan de slag. Je bereikt ons door te e-mailen naar info@solkie.nl of door te bellen naar 0031-(0)6-45199325. Samen meten we de motivatie van jouw medewerkers middels onze aantrekkelijke enquête.

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?