Een onderzoek naar werkdruk in het onderwijs

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Ontdek hoe het gesteld is met de werkdruk binnen jouw instantie in het onderwijs met behulp van een onderzoek. We ontwerpen bij Solkie digitale vragenlijsten die volledig aansluiten bij jouw wensen. Zo kun jij onder de onderwijsmedewerkers precies onderzoeken wat jij wilt weten. Je krijgt realtime de feedback te zien van je werknemers, waarna je actief aan de slag kunt met deze antwoorden.

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Pak de werkdruk binnen het onderwijs aan met de verkregen feedback van dit onderzoek

Onderzoek heeft al meermaals uitgewezen dat de werkdruk binnen het onderwijs ontzettend hoog ligt. Dit resulteert dan ook in vele docenten die met burn-outklachten rondlopen en het plezier in lesgeven kwijtraken. Voorkom dat dit binnen jouw school gebeurt en neem ons onderzoek naar werkdruk af onder jouw werknemers. Zo kom je erachter hoe het zit met de verhouding tussen de werkdruk en het werkgeluk én hoe tevreden jouw personeel is met hun baan. Samen kunnen jullie aan de hand van het onderzoek werken aan werkgeluk en werkdruk binnen het onderwijs. Je zult merken dat er meer tevredenheid zal heersen op de werkvloer tijdens het belevingsonderzoek.

Kom met ons in contact voor meer informatie over het onderzoek

Heb je interesse in ons onderzoek, waarmee je de werkdruk binnen het onderwijs meet? Neem dan contact met ons team uit Leusden (regio Amersfoort) op door te bellen naar 0031-(0)6-45199325 of een e-mail te sturen naar info@solkie.nl.

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?