Onderzoek het werkgeluk

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Wil jij achter het werkgeluk van je werknemers komen met behulp van een onderzoek? Door het werkgeluk van je medewerkers te meten, kom je erachter met hoeveel plezier zij naar het werk gaan. Bij Solkie maken we vragenlijsten die leuk zijn om in te vullen. Zo kun jij op een eenvoudige en snelle manier onderzoeken hoe het is gesteld met het werkgeluk van je personeel. Wil jij hiermee aan de slag gaan? Ontdek dan hoe!

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Doe naar het werkgeluk van je werknemers onderzoek bij jou op de werkvloer

Het is belangrijk dat je onderzoek doet naar het werkgeluk binnen jouw bedrijf. Als je het werkgeluk onderzoekt, meet je hoe gelukkig jouw werknemers echt zijn met hun baan. Eventuele verbeterpunten komen aan bod, waarna je hier met het team wat aan kunt doen. De medewerkerstevredenheid kun je meten door middel van onze digitale vragenlijsten die beschikken over gamificatie. De vragen kosten weinig tijd en leveren vervolgens interessante resultaten op. Neem de uitkomsten van het onderzoek die in het uiteindelijke model staan door met je werknemers en bevorder als groep het werkgeluk. Samen gaan jullie met dit onderzoek van werkdruk naar werkgeluk!

Neem contact met ons op en bevorder het werkgeluk

Als je interesse hebt in ons onderzoek waarmee je werkgeluk kunt meten, kun je contact met ons opnemen. Dan leggen we je graag meer uit over onze vragenlijsten en hoe jij deze kunt inzetten binnen jouw bedrijf. Je bereikt ons team uit Leusden, nabij Amersfoort, door te bellen naar 0031-(0)6-45199325 of een e-mail te sturen naar info@solkie.nl.

Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?