Team Solkie

Solkie B.V. bestaat door de inzet van veel mensen. Zij groeit door de feedback van haar klanten en de mensen uit het netwerk. 

De klanten van Solkie groeien door de feedback van hun medewerkers. Voor iedereen geldt: Groei door te vragen!

Onderstaand de mensen die dagelijks Solkie tot een succes maken en deel uit maken van het team Solkie.

Niels Blokker

Initiatiefnemer solkie

Niels heeft als HR-professional jarenlang rollen vervuld waardoor medewerkers beter gingen presteren en hun werkplezier toenam. Niels is in staat om de kwaliteiten van mensen te vergroten en in lastige situaties altijd een creatieve oplossing te vinden voor iedereen.

Het is Niels’ uitdaging om het gedrag van medewerkers om te zetten in data die waardevol zijn voor klanten. Dat Jumbo Wahle nu specifieker op mensgericht ondernemen kan sturen stimuleert Niels’ passie in zijn werk. Klant tevreden, medewerkers tevreden, Niels tevreden.

Naast Solkie houdt hij ervan om tijd met zijn vrouw en drie kinderen door te brengen. Daarnaast krijgt hij energie van hardlopen in het bos en lekker eten met vrienden. Reizen, andere culturen ontdekken en de natuur in diverse werelddelen bekijken is zijn grote hobby.

Stephan Spies

Stephan Spies

Lead Developer

In de inmiddels bijna 20 jaar ondernemen heeft Stephen een ruime ervaring verworven op het gebied van Website- en (mobiele) App-ontwikkeling. Meestal vergezeld van New Business Development, Strategie-Ontwikkeling en Creatief / Innovatief ondernemen. Hij is Out-of-the-box-denkend, legt vervolgens verfrissende verbanden en is in staat nieuwe inzichten te delen.

Door zijn oneindige en snelle humorvolle manier van onderwerpen weten te nuanceren is het een zeer prettig mens. Wat inspirerend werkt naar anderen die met hem samenwerken

Ecco Vogels

Back-end developer

Ecco verzorgt de back-end van Solkie waardoor alles achter de schermen, soepel loopt. Hij houdt ervan om complexe problemen op te lossen via met name web-software en is bevlogen in het maken van sociale netwerken à la Facebook. Ecco geeft niet op, hij gaat door totdat er een oplossing is gevonden die naar ieders tevredenheid werkt

Naast de binnenstad van Amersfoort is hij gek met zijn katten Hij lacht veel en niet eens altijd om zijn eigen grapjes. Hij vindt het heerlijk om naar science fiction films te kijken.

Jeroen Verduin

3D Animator

Jeroen is onze 3D virtuoos. Vanuit CG-presentations maakt visualisaties, foto realistische impressies van architectuur, interior design, stands en allerlei presentaties. Hij maakt saaie dingen interessant en lelijke dingen mooi.

Jeroen gaat voor kwaliteit en altijd met een lach. Hij werkt vooral aan Stickman voor Solkie.