Team Solkie

Solkie B.V. bestaat door de inzet van veel mensen. Zij groeit door de feedback van haar klanten en de mensen uit het netwerk. 

De klanten van Solkie groeien door de feedback van hun medewerkers. Voor iedereen geldt: Groei door te vragen!

Onderstaand de mensen die dagelijks Solkie tot een succes maken en deel uit maken van het team Solkie.

Niels

Niels Blokker

Co-Founder Solkie

Niels is een toegewijde HR-professional met een bewezen staat van dienst in het verbeteren van medewerkersprestaties en -tevredenheid. Met een innovatieve aanpak heeft hij, samen met het team van Solkie, het voor elkaar gekregen om medewerkersonderzoeken niet alleen leuk te maken voor medewerkers, maar ook inspirerend voor managers. 
 
Zijn unieke vaardigheid om menselijke gedragingen om te zetten in waardevolle zakelijke data onderscheidt hem in zijn vakgebied. Buiten het werk is Niels een familieman met een passie voor reizen en natuur, wat zijn brede kijk op de wereld en zijn empathie als adviseur versterkt.
Stephan Spies

Stephan Spies

Lead Developer

In de inmiddels bijna 20 jaar ondernemen heeft Stephen een ruime ervaring verworven op het gebied van Website- en (mobiele) App-ontwikkeling. Meestal vergezeld van New Business Development, Strategie-Ontwikkeling en Creatief / Innovatief ondernemen. Hij is Out-of-the-box-denkend, legt vervolgens verfrissende verbanden en is in staat nieuwe inzichten te delen.

Door zijn oneindige en snelle humorvolle manier van onderwerpen weten te nuanceren is het een zeer prettig mens. Wat inspirerend werkt naar anderen die met hem samenwerken

Foto Jan Willem, sept 2023

Jan-Willem La Fleur

Adviseur en Trainer

Jan-Willem heeft een passie voor HR, ontstaan in de detacheringsbranche. Hij gelooft dat de kwaliteit van samenwerkingsrelaties cruciaal is voor het succes van een organisatie. Als communicatietrainer zet hij zijn liefde voor mensen in om resultaten van medewerkeronderzoeken (MTO) om te zetten in deskundigheidsbevordering. 
 
Hij adviseert over de keuze en implementatie van MTO en benadrukt het belang van het effectief gebruiken van de onderzoeksresultaten. Jan-Willem heeft zich verdiept in (organisatie)psychologie en heeft hierover boeken geschreven. Zijn focus ligt op het welzijn van mensen in organisaties. Privé woont hij met zijn partner en drie dochters. In zijn vrije tijd geniet hij van zeilen, lezen, muziek en tijd met vrienden en familie. Een gesprek met Jan-Willem biedt vaak een frisse blik op samenwerking en organisatievraagstukken.
 

Ecco Vogels

Back-end developer

Ecco verzorgt de back-end van Solkie waardoor alles achter de schermen, soepel loopt. Hij houdt ervan om complexe problemen op te lossen via met name web-software en is bevlogen in het maken van sociale netwerken à la Facebook. Ecco geeft niet op, hij gaat door totdat er een oplossing is gevonden die naar ieders tevredenheid werkt

Naast de binnenstad van Amersfoort is hij gek met zijn katten Hij lacht veel en niet eens altijd om zijn eigen grapjes. Hij vindt het heerlijk om naar science fiction films te kijken.

Jeroen Verduin

3D Animator

Jeroen is onze 3D virtuoos. Vanuit CG-presentations maakt visualisaties, foto realistische impressies van architectuur, interior design, stands en allerlei presentaties. Hij maakt saaie dingen interessant en lelijke dingen mooi.

Jeroen gaat voor kwaliteit en altijd met een lach. Hij werkt vooral aan Stickman voor Solkie.

Zwaaiende stickman, Solkie, Groei door te vragen

Stickman

Avatar van Solkie

Stickman is het gamification-element van Solkie. Elke maand gaat hij op pad en beleeft hij avonturen. Het is aan jou als invuller van het medewerkersonderzoek om te raden waar hij deze maand weer naar toe gaat.

Dit spelelement maakt het invullen van de vragenlijst leuker.

Zelfs zoveel leuker dat de response 15% tot 40% hoger ligt.

Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?