Logo Mindsign 

MindSign helpt met handvatten, advies en interventies. Zo voorkom je onnodige uitval en houd je al je werknemers mentaal gezond. 

Solkie heeft samen met MindSign een unieke samenwerking. We hebben samen vragen ontwikkeld waardoor we weten of medewerkers mentaal overbelast zijn. Wanneer medewerkers overbelast zijn, kunnen ze hun 06 nummer achterlaten en worden ze binnen 24 uur gebeld. Zo ben je als organisatie echt preventief bezig met mentale gezondheid. 

Voor meer informatie bekijk hier de product pagina.

 

Binnen de HvA gebeurt al veel op het gebied van Artificiële Intelligentie. Het Centre of Expertise bestaat uit verscheidene labs, waar onderzoek wordt verricht op het snijvlak van AI en een toepassingsgebied.

Een lab is een meerjarige samenwerking van onderzoekgroepen en opleidingen met externe partners: (commerciële) bedrijven, zoals solkie, non-profitorganisaties, de overheid en academische instellingen. Voor bedrijven en organisaties is een lab (en daarmee het Centre of Expertise) een betrouwbare kenniseenheid: niet alleen is er kennis over AI en Data Science voorhanden. Solkie bouwt samen met de HVA aan een innovatieve oplossing voor managers om gemakkelijker met dashboards te werken. Bekijk hier de product pagina en roadmap.

Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?