Medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Door een medewerkerstevredenheidsonderzoek, ook wel MTO, te laten uitvoeren binnen bedrijven, kun je eenvoudig en snel de werknemerstevredenheid meten. Voor het bedrijf waar jij HR-manager bent, is het van belang dat je beschikt over dergelijke informatie. Gemotiveerde én enthousiaste personeelsleden werker harder dan wanneer zij dit niet zijn. Met ons MTO-onderzoek kun je deze medewerkerstevredenheid meten op een toegankelijke manier. Wil jij een medewerkerstevredenheidsonderzoek voor bedrijven laten uitvoeren? Wacht dan niet langer en lees meer over ons MTO-onderzoek, waarmee je de werknemerstevredenheid binnen jouw bedrijf kunt meten.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek laat je gemakkelijk uitvoeren

Het online MTO van Solkie neemt maandelijks vijf minuten tijd van jouw werknemers in beslag. De medewerkers krijgen een enquête en vullen het MTO-onderzoek op hun smartphone of computer binnen enkele minuten in. Door de aanwezige gamificatie, in de vorm van korte filmpjes en mooie animaties, is het laten uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek voor bedrijven een stuk aantrekkelijker dan lange vragenlijsten op papier. De kans dat je de medewerkerstevredenheid goed en betrouwbaar kunt meten, ligt hierdoor een stuk hoger bij onze online MTO. Zo ontvang jij continu resultaten van het MTO-onderzoek, waarmee jij de betrokkenheid én motivatie van de werknemers binnen jouw organisatie bevordert.

 

Werk aan de medewerkerstevredenheid na het meten ervan

Na het meten van de werknemerstevredenheid middels het tevredenheidsonderzoek, kun je met je medewerkers aan de slag met de verkregen resultaten. Als iedereen het MTO online heeft ingevuld, krijg je namelijk te zien waar er verbeterpunten zijn en wat goed gaat. Zo kun je zelf bepalen wat je na het medewerkerstevredenheidsonderzoek voor bedrijven wilt laten uitvoeren. Denk hierbij aan een workshop, studiedag of een cursus. We vertellen je graag meer over deze mogelijkheden en welke aanpak wij adviseren na het MTO-onderzoek.

 

Vraag een offerte aan voor het tevredenheidsonderzoek voor jouw medewerkers

Wanneer je interesse hebt in ons online medewerkerstevredenheidsonderzoek voor bedrijven, bijvoorbeeld in de zorg, neem je contact met ons op. De experts van Solkie uit Leusden, vlakbij Amersfoort, bespreken graag onze dienst en horen met genoegen jouw wensen aan. Zodra jij je aanmeldt voor ons online MTO, begin je al vrij snel aan het meten van werknemerstevredenheid. Zo is binnen korte tijd voor jou duidelijk welke werknemers wel en niet gemotiveerd zijn en wat hiervoor de redenen zijn. Voor vragen of verdere uitleg, e-mail je naar info@solkie.nl of bel je naar 0031-(0)6-45199325. We vertellen je met plezier meer over ons MTO-onderzoek, waarmee je de medewerkerstevredenheid kunt meten.

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?