Onderzoek naar werkdruk

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Doe onderzoek naar de werkdruk van jouw werknemers met een digitale vragenlijst van Solkie. Wij maken vragenlijsten die leuk en interessant zijn om in te vullen voor medewerkers. Met onze vragenlijst kom je erachter hoe het ervoor staat met de werkdruk binnen jouw onderneming. Bovendien ontdek je eventuele ontevredenheden én kun je na het onderzoek aan de slag met het verlichten van de werkdruk. Zo worden je medewerkers een stuk gelukkiger op de werkvloer en zul je dit ook terugzien in de resultaten van je bedrijf.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Hoe doe je onderzoek naar werkdruk?

Werkdruk kun je onderzoeken met een vragenlijst van ons bedrijf. Wij weten maar al te goed dat meten weten is en juichen bedrijven die onderzoek doen naar werkdruk enorm toe. Op basis van onze vragenlijst krijg je inzicht in hoe jouw personeelsleden de werkdruk ervaren en wat verbeterpunten zijn. Vervolgens krijg je een model te zien die de medewerkerstevredenheid toont en jou handvatten geeft om aan de slag te gaan met de werkdruk. Zo kun je samen met jouw werknemers na het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek werken aan de werkdruk en tegelijkertijd de betrokkenheid binnen het bedrijf verbeteren. Ben je benieuwd naar onze vragenlijst waarmee je de werkdruk meet? Probeer onze omgeving gerust een keer uit.

 

Neem onze vragenlijst af en meet de werkdruk op jouw werkvloer

Benader ons als je onderzoek wilt doen naar werkdruk binnen jouw bedrijf. Zo meet je bijvoorbeeld de werkdruk binnen het onderwijs of een andere instantie. We vertellen je graag meer over onze vragenlijsten, als je belt naar 0031-(0)6-45199325 of een e-mail stuurt naar info@solkie.nl.

Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?