Personeelstevredenheidsonderzoek

Realtime feedback

Gamificatie-vragenlijst

Maandelijks onderzoek

Met een personeelstevredenheidsonderzoek binnen jouw bedrijf ontdek je welke tevredenheden en ontevredenheden er heersen op de werkvloer. Door middel van de vragenlijsten van Solkie uit Leusden (regio Amersfoort), meet jij op een leuke manier wat jouw werknemers echt denken over jouw onderneming. Saaie, langdradige onderzoeken zijn verleden tijd, dankzij ons toffe tevredenheidsonderzoek voor jouw personeel.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

Je ervaart diverse voordelen door het afnemen van een personeelstevredenheidsonderzoek

Er zijn grote verschillen tussen ons tevredenheidsonderzoek voor personeel en dat van andere medewerkersonderzoeksbureaus. Een groot voordeel is dat wij betrokkenheid van werknemers online toetsen. Jouw personeelsleden beantwoorden elke maand binnen een paar minuten een aantal vragen over het bedrijf. Dit kan eenvoudig op een computer of smartphone. Door de aanwezige gamification, in de vorm van leuke animaties en korte filmpjes, is het personeelstevredenheidsonderzoek een stuk aantrekkelijker dan een vragenlijst die bestaat uit vele A4’tjes. Het medewerkersonderzoek neemt weinig tijd in beslag en voorziet je van verschillende inzichten. Hier speel je met het management goed op in, om de resultaten van het tevredenheidsonderzoek binnen het bedrijf te verhogen dankzij tevreden personeel.

Vraag een offerte aan en start met meten

Krijg jij ook graag nieuwe, duidelijke inzichten in het wel en wee van de mensen die voor jou werken? Neem dan contact op met ons enthousiaste team voor meer informatie over een personeelstevredenheidsonderzoek voor jouw bedrijf. Je bereikt ons door te bellen naar 0031-(0)6-45199325 of een e-mail te sturen naar info@solkie.nl. We vertellen je graag meer over het tevredenheidsonderzoek dat je kunt afnemen bij jouw personeel.

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?