Belevingsonderzoek

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Neem een belevingsonderzoek af binnen jouw bedrijf en breng de beleving van je medewerkers in kaart. Hierdoor kom je erachter hoe je werknemers echt denken over hun werk en de sfeer op de werkvloer. Bij Solkie hebben we in Leusden, vlak bij Amersfoort, digitale vragenlijsten gemaakt waarmee je belevingsonderzoeken kunt uitvoeren. Ontdek ons product en laat je bedrijf groeien door de resultaten van het belevingsonderzoek.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Voer een belevingsonderzoek uit en krijg inzicht in de beleving van je medewerkers

Ben je benieuwd naar de perceptie van je werknemers? Dan voer je ons leuke belevingsonderzoek uit binnen je onderneming. Ons onderzoek vindt plaats in een digitale omgeving, met animaties, gamificatie en een terugkoppeling met tips voor je medewerkers. Ondertussen krijg jij op het realtime dashboard per afdeling en organisatie-eenheid te zien hoe het ervoor staat met de personeelstevredenheid, de beleving en de werkdrukervaring. Ook krijg je handvatten om de beleving van je werknemers positiever te maken. Dit zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer en meer gemotiveerde medewerkers.

Benader ons voor het perceptieonderzoek

Neem contact met ons op als je interesse hebt in het belevingsonderzoek. We zijn bereikbaar via 0031-(0)6-45199325 of info@solkie.nl. Je kunt onze omgeving ook een keertje uitproberen, zodat je een completer beeld krijgt van ons product.

 
Zoeken
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?