Werknemersbetrokkenheidsonderzoek online

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek


Met een werknemersbetrokkenheidsonderzoek van Solkie uit Leusden, regio Amersfoort, toets jij online op een leuke manier hoe betrokken jouw werknemers zijn. Onze vragenlijsten zijn verre van saai door de game-elementen. Door het frequente onderzoek blijf jij regelmatig op de hoogte van de actualiteiten op de werkvloer binnen jouw bedrijf. Hierdoor speel je sneller in op eventuele ontevredenheden van het personeel.


Vraag nu een gratis Demo aan.

Een leuk werknemersbetrokkenheidsonderzoek online binnen jouw bedrijf afnemen

Meet de medewerkerstevredenheid binnen het bedrijf en kom erachter hoe zij echt over het bedrijf en hun collega’s denken. Elke werknemer beantwoordt iedere maand op zijn of haar mobiel of computer in maximaal vijf minuten een aantal voorgeschotelde vragen. Ellenlange onderzoeken op vele A4’tjes zijn door ons dan ook verleden tijd. Online voer je het werknemersbetrokkenheidsonderzoek ook uit bij een zorginstelling. Ben jij HR-manager in een groot ziekenhuis of in een andere praktijk? Dan is het zeer interessant als jouw medewerkers onze vragenlijsten invullen. Dit scheelt een hoop tijd én je verzamelt vele resultaten in één keer. Probeer het zelf een keertje uit en zie waar jouw werknemers in de toekomst hun mening kunnen geven over jouw onderneming.


Ga voor het gemak van ons onderzoeksbureau

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij van Solkie voor jou kunnen betekenen met ons online werknemersbetrokkenheidsonderzoek. Stuur een e-mail naar info@solkie.nl en wij proberen deze binnen 24 uur te beantwoorden. Voor een sneller antwoord bel je naar 0031-(0)6-45199325. Verbeter de resultaten binnen je bedrijf op een gemakkelijkere manier!

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?