Medewerkerstevredenheidsonderzoek in de zorg

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek
 

Neem een medewerkerstevredenheidsonderzoek af bij jouw bedrijf in de zorg en kom erachter wat jouw werknemers echt van hun werk en de organisatie vinden. Een onderzoek van Solkie uit Leusden (regio Amersfoort) naar de tevredenheid van het personeel, past heel uitstekend bij grote en kleine zorginstellingen. Zeker als je diverse teams op verschillende afdelingen hebt, is het voor jou als HR- adviseur lastig om ieders mening te horen.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Een kort, maandelijks medewerkerstevredenheidsonderzoek voor jouw instelling in de zorg

Vrijwel geen enkele werknemer vult met veel plezier een ellenlange vragenlijst in die bestaat uit vele A4’tjes. Zeker in de zorg is er weinig tijd voor zo’n medewerkerstevredenheidsonderzoek. Daarom past Solkie juist zo goed bij jouw zorginstelling. Maandelijks beantwoordt iedere werknemers binnen vijf minuten een paar vragen over het werk. Dit gebeurt gemakkelijk op een smartphone of computer. Door de leuke animaties, filmpjes én korte tijd die de online tevredenheidsmeting in beslag neemt, is er een grote kans dat jouw werknemers deze vragenlijst invullen. Door de maandelijkse vragen, ontvang jij heel actuele resultaten. Het werknemerstevredenheid binnen jouw organisatie is belangrijk, omdat een tevreden zorgmedewerker harder werkt dan iemand met minder motivatie op de werkvloer.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter wat jouw medewerkers echt denken over hun werk

Als je contact met ons opneemt, vertellen we graag hoe het medewerkerstevredenheidsonderzoek voor jouw bedrijf in de zorg eruitziet. In het geheel vrijblijvende gesprek vertellen wij jou meer over de werkwijze en de bijkomende kosten van dit onderzoek. Stuur een e-mail naar info@solkie.nl of bel ons op 0031-(0)6-45199325 en start met het medewerkerstevredenheidsonderzoek in de zorg.

 
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?