Werknemerstevredenheidsonderzoek vragenlijst

 

Realtime feedback
Gamificatie-vragenlijst
Maandelijks onderzoek

 

Voer een werknemerstevredenheidsonderzoek uit onder jouw personeelsleden en kom er door middel van een online vragenlijst achter hoe het echt zit met de tevredenheid van jouw medewerkers. Het onderzoek vindt plaats in de digitale omgeving van Solkie uit Leusden, nabij Amersfoort. Door de frequente enquête krijg jij een continue stroom aan resultaten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Zo ben jij steeds op de hoogte van de zaken die spelen op de werkvloer.

 

Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Zet een werknemerstevredenheidsonderzoek in en verbeter de werksfeer door middel van de vragenlijst

Door middel van onze enquête meet jij de tevredenheid van jouw medewerkers op een toegankelijke én aantrekkelijke manier. Middels een maandelijkse online vragenlijst over de tevredenheid van het personeel, kom jij erachter welke eventuele ontevredenheden er binnen jouw bedrijf aanwezig zijn. Deze enquête van het medewerkerstevredenheidsonderzoek neemt maximaal vijf minuten in beslag en kunnen werknemers via hun telefoon of computer invullen. De vragenlijst van Solkie over het werknemerstevredenheidsonderzoek bevat leuke animaties en korte filmpjes, waardoor deze nog leuker wordt voor jouw personeelsleden. Zo maken jouw medewerkers hun tevredenheid kenbaar middels een toffe enquête.

Verhoog de tevredenheid van jouw medewerkers dankzij onze vragenlijst

Een werknemerstevredenheidsonderzoek maakt door middel van de online vragenlijst duidelijk hoe hoog de tevredenheid van jouw medewerkers is. Je komt achter eventuele obstakels en pakt deze met onze adviezen goed aan. Hoe fijner jouw personeelsleden hun werk vinden, hoe beter ze werken én hoe hoger de positieve resultaten binnen jouw bedrijf zijn. Dit zorgt uiteindelijk voor meer omzet. Daarom is een medewerkerstevredenheidsonderzoek middels een enquête onmisbaar voor jou als HR-manager.

 

Vraag een offerte bij ons aan en maak kennis met onze werkwijze

Bel naar 0031-(0)6-45199325 of stuur een e-mail naar info@solkie.nl als jij onze toffe vragenlijst wilt inzetten voor werknemerstevredenheidsonderzoek. Wij vertellen je graag hoe de online enquête eruitziet en hoe jij deze goed inzet voor medewerkerstevredenheidsonderzoek in jouw bedrijf.

 

Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?