Medewerkerstevredenheidsonderzoek kosten

Realtime feedback

Gamificatie-vragenlijst

Maandelijks onderzoek

 

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Solkie in Leusden, nabij Amersfoort, is zeker de kosten waard. De kosten van het onderzoek, betalen zich namelijk uiteindelijk terug in een hogere motivatie bij jouw medewerkers. Als ze zich gehoord en gezien voelen, zetten zij zich beter in voor jouw bedrijf. Dit zorgt op den duur voor betere resultaten én een verhoogde omzet.


Vraag nu een gratis Demo aan.

 

Een leuk medewerkerstevredenheidsonderzoek en de kosten ervan voor jouw bedrijf

De betrokkenheid van jouw werknemers meet je goed binnen jouw onderneming als ze frequent vragen beantwoorden. Medewerkers vullen iedere maand, op hun computer of smartphone, een korte vragenlijst in. Hierdoor heb jij actuele resultaten en zie je wat hun drijfveren. De kosten van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek variëren. Je probeert ons platform een keertje gratis uit. Zo zie je waar jouw medewerkers hun vragenlijsten in beantwoorden én ontvang je direct maandelijks artikelen over gemotiveerde werknemers en modern leiderschap. De kans is groter dat medewerkers onze enquête invullen, door de toevoeging van leuke animaties en korte filmpjes.

 

Ga voor het pakket dat het beste bij jouw onderneming past

Kies je voor Solkie, dan heb je de keuze uit twee pakketten. Als je kiest voor Solkie Pro, reken je per kwartaal af en betaal je € 2,- per maand, per medewerker. Wanneer je voor langere tijd gebruikmaakt van ons platform, is Solkie Pro Long een aantrekkelijkere keuze. Je betaalt in dit pakket drie jaar vooruit en betaalt per medewerkers € 1,- per maand. De uiteindelijke kosten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek variëren echter nog wel. Dit hangt af van diverse factoren, zoals de gewenste reportages en de gebruikte onderzoeksmethode.

 

Neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend de prijzen

Ben je benieuwd welke kosten het medewerkerstevredenheidsonderzoek voor jouw werknemers met zich meebrengt? Stuur dan een e-mail naar info@solkie.nl of bel naar 0031-(0)6-45199325. Wij stellen met genoegen geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Start met het monitoren van de tevredenheid van jouw werknemers en behaal goede resultaten.

 

Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?