Medewerkerstevredenheids tool

Medewerkerstevredenheids tool, Solkie, Groei door te vragen

Ben jij op zoek naar een goede medewerkerstevredenheids tool? Dan ben je bij Solkie aan het juiste adres. Onze unieke methode van medewerkersonderzoek helpt jou om het werkende leven van je medewerkers continu te verbeteren en plezieriger te maken. Dat heeft grote voordelen voor je organisatie, die hierdoor beter functioneert en sneller groeit.

Solkie geniet in Nederland een reputatie als dé specialist in digitale medewerkersvragenlijsten. Onze medewerkerstevredenheids tool draagt bij aan sterk en modern leiderschap en vergroot de motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Ontdek op welke elementen in je organisatie je tijdig moet bijsturen en baseer je besluitvorming op wetenschappelijk onderbouwde inzichten.

 

Waarom een medewerkerstevredenheids tool?

De ingebruikname van een medewerkerstevredenheids tool leidt aantoonbaar tot een dieper inzicht in trends en veranderingen en daarmee tot een adequate reactie op directie- en managementniveau. De voortgang binnen de organisatie is continu duidelijk. Op basis van deze objectieve en actuele informatie heb je als leidinggevende of ondernemer meer houvast bij het nemen van beslissingen.

Ook over de effectiviteit van je eigen leiderschap ontvang je waardevolle informatie. Weet jij je medewerkers optimaal te raken en te motiveren? De medewerkers op hun beurt voelen zich door deelname aan de vragenlijst van slechts 5 minuten beter gehoord. Ze raken hierdoor meer betrokken bij het bedrijf en worden gemiddeld maar liefst 20% productiever.

 

Hoe kan het dat de tools van Solkie zo goed werken?

Een medewerkerstevredenheids tool is een krachtig wapen voor elke organisatie. Je krijgt een unieke blik in de psyche van je personeelsleden en ontdekt wat hen motiveert of juist in de weg staat. Achterhaal je welke factoren grote beïnvloeders zijn van hun houding en tevredenheid, dan vallen de puzzelstukjes plotseling op hun plek en kun je effectief beleid ontwikkelen dat hierop inspeelt.

In een sector met uiteenlopende tools en mogelijkheden valt Solkie op door een extreem hoge respons (maar liefst 20% tot 60% hoger dan gemiddeld) op medewerkersonderzoeken. Daarnaast vult gemiddeld meer dan 90% van de deelnemers onze vragenlijst tot de laatste vraag toe in. Dit heeft veel te maken met de integratie van gamification in onze wetenschappelijke enquêtes.

 

Wat levert medewerkersonderzoek precies op?

Medewerkersonderzoeken kunnen jouw organisatie veel opleveren. Zeker als je ze uitvoert met een hoge frequentie. Bij Solkie hanteren we een onderzoeksfrequentie van één onderzoek na elke 28 dagen, waardoor je kunt rekenen op continue feedback. De betrokkenheidsverhoging bij medewerkers als gevolg van jouw beleidsveranderingen kan leiden tot een omzetverhoging van 40%.

Maar het wordt nog beter. Het gevoel van meer eigenaarschap, verantwoordelijkheid en betrokkenheid vertaalt zich onder medewerkers naar een gemiddelde afname van ziekteverzuim met 41%. De medewerkerstevredenheids tool van Solkie behaalt deze mooie resultaten door de combinatie van de genoemde onderzoeksfrequentie en hoge gemiddelde respons.

 

Waarom de medewerkerstevredenheids tool van Solkie?

Een belangrijke rol in de effectiviteit van onze medewerkerstevredenheids tool speelt de toepassing van gamification in onze digitale vragenlijsten. Dit maakt de onderzoeken voor jouw personeel een stuk leuker om in te vullen. In combinatie met het wetenschappelijke fundament onder onze zorgvuldig geselecteerde vragen verzekert dit jou van de best denkbare resultaten.

Hoeveel moet een medewerkersonderzoek van Solkie nu kosten? Het is een vraag die ons veel wordt gesteld. Natuurlijk zijn de exacte kosten afhankelijk van aspecten zoals het aantal deelnemers aan de vragenlijst, het aantal vragen (en de inhoud daarvan), het soort rapportage en de gebruikte onderzoeksmethode.

Zie hier onze producten.

Maar we hebben goed nieuws: gemiddeld kost onze medewerkerstevredenheids tool je jaarlijks maar liefst tien keer minder dan de koffie die elke medewerker op jaarbasis drinkt. Wil jij de grote voordelen van onze effectieve vragenlijsten nu zelf ervaren? Twijfel niet en neem contact of stel je vraag via info@solkie.nl

Deel dit artikel
Gerelateerde Blogs
Zoeken
Search
Aanbevolen Blogs
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Lees alles over...
Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?