AnnaLiese - Management development

AnnaLiese

Optimaliseer uw team en organisatie met data-analyse en strategisch en operationeel AI genereerd advies

AnnaLiese biedt een uitgebreide data-analyse en dashboardoplossing met op maat gemaakt advies op zowel strategisch als praktisch niveau. Haar gestructureerde aanpak biedt leidinggevenden direct inzicht en gerichte acties.

Hier is haar roadmap:

 

1. Identificeren van Opvallende Ontwikkelingen

  • Ontdek welke trends in de data opvallen, zoals een toename in werkdruk of een afname van rolonduidelijkheid binnen een afdeling.
  • Leidinggevenden krijgen in één oogopslag inzicht in belangrijke punten waarop zij hun team of organisatie kunnen verbeteren.

 

2. Persoonlijk Advies op Maat

  • Het door AnneLiese (AI) gegenereerde advies is gebaseerd op nauwkeurig ingelezen kennis en content, zoals leiderschapsstijlen (bijv. Servant Leadership), gewenste cultuur, omgangsvormen en de kernwaarden en missie van uw organisatie.
  • Het medewerkersbelevingsonderzoek fungeert als een op maat gemaakt managementdevelopment-instrument. Leidinggevenden ontvangen advies dat aansluit bij de actuele situatie in hun teams en de gewenste organisatiecultuur en leiderschapsstijl.

3. Interactie en Continu Verbetering

  • Leidinggevenden kunnen actie ondernemen op basis van het advies van AnnaLiese en hierover kwalitatieve interviews voeren met behulp van de chatfunctie.
  • Het frequente karakter van het medewerkersbelevingsonderzoek stelt ons in staat om de impact van genomen acties te meten.
  • Door middel van geautomatiseerd longitudinaal onderzoek in combinatie met AI tooling naar leiderschap, cultuur en samenwerking, verbeteren we continu haar advies.
  • Dit proces helpt organisaties om een gezonde werkdruk te handhaven, betrokkenheid en bevlogenheid te stimuleren, en productiviteit en creativiteit te verhogen.

 

Ontdek hoe ons platform uw organisatie kan transformeren en uw teams effectiever en gemotiveerder kan maken.

Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?