Groei door te vragen!

Direct contact? Bel ons op +31(0)6 45 1993 25 of stuur een e-mail | inloggen

Medewerkersonderzoeken die managers inspireren

Meet frequent zodat je de trends en ontwikkelingen ziet. Groei door te vragen is ons credo. Wij bieden effectieve digitale medewerkersonderzoeken die wél leuk en interessant zijn voor de medewerkers.

Stel jouw vragen eenvoudig en snel

Direct inzicht in de resultaten

Onderneem meteen passende actie

Om strategisch HR partner te kunnen zijn in jouw organisatie...

Heb je actuele data nodig over de beleving van medewerkers.

Het probleem is alleen dat klassieke medewerkersonderzoeken saai zijn en vaak maar één keer keer in het jaar gehouden worden. Managers raken niet geïnspireerd door de resultaten en doen er daarom weinig mee.

Wat dus alleen maar frustratie oplevert.

Het zou toch niet zo moeten zijn dan medewerkers er tegen opzien om het medewerkersonderzoek in te vullen? Dat managers vervolgens geen zin hebben om iets met de resultaten te doen en dat jij met oude informatie over de beleving van medewerkers, advies probeert te geven aan de directie?

Als het aan ons ligt behoren deze problemen tot het verleden!

Wij begrijpen als voormalige HR professionals dat klassieke mto’s veel tijd en energie kosten en dat dit meer frustratie oplevert.

Dat is waarom Solkie samen met honderden andere HR professionals uit het werkveld een methodiek heeft ontwikkeld die wél werkt. Zo hebben in de afgelopen 5 jaar meer dan 45 organisaties en instellingen al gemerkt dat het anders kan.

Ervaar het zelf

Zelf Solkie een keertje uitproberen?